Novetats :

PRESENTACIÓ

IV Cursa de Muntanya de Vilajuïga "Entre Castells"
25-26 de Març 2017

Entre Castells, tal i com el seu nom indica, transcórrer entre els dos castells medievals que trobem a la Serra de Rodes: el Castell de Quermançó i el Castell de Sant Salvador de Verdera, dins del Parc Natural del Cap de Creus.

Com en els darrers anys la Cursa Muntanya ENTRE CASTELLS ofereix als corredors una cursa molt divertida i tècnica, trepitjant gairebé el 100% per corriols i ofereix unes vistes realment espectaculars del Parc Natural del Cap de Creus, al nord la costa de Llançà i El Port de la Selva, al sud la Badia de Roses i tota la plana de l’Empodà.

Aquest any, una de les novetats, ha sigut la modificació del recorregut de la ENTRE CASTELLS TRAIL, passat a ser de 30km i +1.996m, oferint al corredor una millor visió de l’espectacular PN del Cap de Creus. A més s’han fet petits retocs en els recorreguts Express de 16km i +884m i Spring de 8km i +391m.

Dissabte al matí tindrem la segona edició de la ENTRE CASTELLS KIDS, la cursa pensada pels més petits de la casa, amb diferents categories i recorreguts depenent de les edats.

Dissabte a la tarda tornarem a gaudir de la cursa més extrema, la ENTRE CASTELLS VERTICAL, cursa vertical de 2,5km i +569m que sortida des del municipi de Palau-saverdera i portarà als corredors a enfilar-se fins al cim més alt del Cap de Creus, el Castell de Sant Salvador.

Durant els dos dies de curses hi haurà la FIRA DE MUNTANYA I ESPORTS D'AVENTURA on podreu trobar estants de botigues esportives, marques de roba i productes relacionades amb els esports de muntanya i nutrició.       

    

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada