Novetats :

diumenge, 16 de març del 2014

Crònica I Mitja Marató de Muntanya de Vilajuïga “Entre Castells”

Hola amics,

Avui s’ha celebrat a Vilajuïga la I MITJA MARATÓ DE MUNTANYA DE VILAJUÏGA “ENTRE CASTELLS” amb un total de 149 inscrits a la mitja marató i més de 80 nens a la cursa infantil. Un gran èxit de participació en aquesta primera edició de running de Vilajuïga.

Durant tota la jornada en ha acompanyat la tramuntana que ens ha obligat ha tenir que modifica el lloc de sortida/arribada i desplaçar-lo al interior del Centre Cultural i Esportiu.

En corredors han pogut gaudir d’un magnífic recorregut que els ha portat a conèixer tota la Serra de Rodes i poder contemplar unes vistes úniques del Parc Natural del Cap de Creus i la plana de l’Empordà.

Els participant s’ha trobat un circuit exigent de 21km i un desnivell positiu de 1.017 metres, la tramuntana s’ha encarregat de posar als corredors al límit, sobretot a les parts més elevades del recorregut.

El guanyador en la categoria absoluta han sigut Didac Cuadros amb un temps de 1:45:14, seguit del corredor de Roses Xavi Llamas amb un temps de 1:45:15 i en tercer lloc Jordi Barrancos amb un temps de 1:48:29. En la categoria femenina absoluta la guanyadora ha sigut Raquel Asensio amb un temps de 2:25:59, en segon lloc ha arribat la corredora Llançanenca Montse Rivera amb un temps de 2:28:47 i en tercera posició Cristina Dominguez amb un temps total de 2:41:21.
Pel que fa als primers classificats locals, el guanyador ha sigut Simó Colls amb un temps final de 2:04:46 (14è posició general), seguit per Miquel Mayne amb un temps de 2:22:22 i tancant el podi Joaquin Biera amb un temps de 2:27:43. En la categoria femenina local, la guanyadora ha sigut Raquel Aguilera amb un temps total de 3:03:54 (11à en la classificació general femenina) seguida per Ingrid Parramon i en tercera posició Laura Ferreira.

Podeu trobar la classificació en aquest enllaç,  http://www.9hsports.cat/resultat_cursa/30

Volem agrair la col·laboració de tots en voluntaris i col·laboradors que han fet possible aquesta prova i sense ells no ho haguéssim pogut fer. També volem tenir una menció molt especial a tots els corredors que han participat a la prova i sobretot a l’AMPA de Vilajuïga que ha fet possible que es celebrar la primera cursa infantil de Vilajuïga.


Gràcies i fins l’any que be!!



PD: En breu podreu trobar totes les fotos en el nostre bloc.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada