Novetats :

dijous, 22 de gener del 2015

El GE Capgirell a la Mitja de l’Albera de Llançà

Bon dia,

Aquest passat diumenge la Unió Excursionista Llançanenca va organitzar la 5à Mitja Marató de l’Albera de Muntanya, i la prova que obre el calendari de la II Liga de Curses de Muntanya de l’Alt Empordà.

Un total de 550 corredors i caminadors es van donar cita a la primera prova de la lliga de curses de muntanya, on van poder gaudir d’un magnífic matí caminant i corrent per l’Albera acompanyats d’una climatologia fantàstica.

Com no podia ser d’una altre manera, un bon gruix de corredors del Grup Excursionista Capgirell Vilajuïga van participar en aquesta cursa tan emblemàtica i al costat de casa.

Tots els nostres corredors van acabar molt contents amb el recorregut i l’organització, i van aconseguir rebaixar els seus temps respecte a altres edicions.

Des del GE Capgirell Vilajuïga només ens queda felicitar a l’organització i tots els voluntaris que fan possible aquesta gran cursa.

Ens tornarem a veure a la segona prova de la II Lliga de Curses de Muntanya de l’Alt Empordà que organitzem a Vilajuïga el proper 15 de març 2015, “Entre Castells” II Cursa de Muntanya de Vilajuïga.