Novetats :

dimecres, 18 de març del 2015

Nota de Premsa

II Cursa Muntanya de Vilajuïga “Entre Castells”

Diumenge al matí el municipi de Vilajuïga va acollir la segona prova de la Lliga de Curses de Muntanya de l’Alt Empordà amb la segona edició de la Cursa Muntanya “Entre Castells”.

Aquest any la cursa “Entre Castells” presentava dos recorreguts nous, el recorregut Express de 16km amb un desnivell positiu de 880m i el recorregut Trail de 24km i un desnivell positiu de 1680m, aquest últim recorregut era puntuable per la lliga.

La jornada va començar a dos quarts de vuit del matí quant l’organització va obrir les taules per poder recollir els dorsals i poder fer les inscripcions de darrera hora, a les 9h del matí es va donar la sortida de la cursa, que aquest any va acollir a gairebé 250 participants repartits entre els dos recorreguts.

Els primers classificats del recorregut Express van ser:

-          Categoria femenina absoluta
1era. Stéphanie Martin del Club Haut Vallespir Athletisme (2:01: 26)
2ona. Silvia Roig Rodero (2:02:54)
3era. Roser Albert Pagès (2:03:51)

-          Categoria masculí absolut
1er. Dani Corredera (1:28:25)
2on. Miquel Gomez Minobis (1:30:34)
3er. Salvador Canet Jara del Club Castelló d’Empúries (1:33:46)

Cal destacar la magnifica carrera realitzada per dos corredors de l’Escoleta Trailrunning de Vilajuïga aconseguint grans resultats en la categoria junior, ells són:
Vittorio Scarani 1er junior i 11è classificat general (1:45:33)
Nacay Macia Sevilla 5è junior i 54è classificat general (2:12:56)

També es mereix una menció especial la nostre corredora Ruth Sevilla Reyes aconseguint un meritòria 5à posició femenina absoluta (2:12:56)

Pel que fa al recorregut Trail els primers classificats varen ser:
Categoria femenina absoluta
1era. Lidia Vergés Garcia del Club TRC Aresta (3:08:48)
2ona. Alba Segura Golferichs del Club AE Matxacuca (3:08:56)
3era. Cristina Dominguez Gomez del Club Tramuntanya Llança (3:19:55)

Categoria masculina absolut
1er. Joan Comas Tubert del Club BesalúCross (2:21:50)
2on. Ignasi Ferrer Nieto del Club BTR Pro Team (2:22:14)
3er. Xavi Llamas Boza del Club Sport HG – Almsport – Alchima Solidària (2:24:11)

Volem destacar també el gran resultat de dos corredores del nostre club que ho van donar tot en la cursa de casa, Mireia Trias Ayala 9à femenina absoluta (3:47:28) i Desirée Serra Catalan 10à femenina absoluta (4:20:36).

Des de l’organització de la prova volem agrair la participació de tots els corredors i caminador a la II Cursa Muntanya de Vilajuïga “Entre Castells” i als més de 30 voluntaris que han estat ajudant de forma desinteressada per el bon funcionament de la mateixa i la seguretat de tots els participants, sense ells res d’això hagués pogut ser possible, tanmateix volem agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Vilajuïga i tots aquells organismes i empreses que ens han donat suport.

Us emplacem a la propera cursa que organitzem aquest any, la IV Cursa Nocturna Trailrunning de Vilajuïga el proper mes de juliol.