Novetats :

divendres, 10 de febrer del 2017

Guanya 1 dorsal gratis per la cursa de muntanya ENTRE CASTELLS

Sortegem 1 dorsals gratis per la cursa de muntanya ENTRE CASTELLS !!!

Concurs:
Guanya una inscripció gratuïta per la Cursa de Muntanya ENTRE CASTELLS que es celebrarà a Vilajuiga el cap de setmana del 25-26 de març del 2017

Els guanyadors podran escollir córrer la cursa Vertical, del dissabte 25 de març, o qualsevol de les altres 3 modalitats (8km, 16km o 30km) del diumenge 26 de març.

Podeu participar per Facebook i Instagram:

Si voleu participar per FACEBOOK:

1.- Segueix-nos a la nostra pàgina de Facebook (https://www.facebook.com/entrecastells/)

2.- Comenta aquesta publicació (https://www.facebook.com/entrecastells/photos/p.248788778892988/248788778892988/?type=3&theater)  mencionant com a mínim a un amic/amiga que li agradi córrer i compartiu-la al vostre mur

Si voleu participar per INSTAGRAM:

1.- Segueix-nos a la nostra pàgina de Instagram (https://www.instagram.com/entrecastells/)

2.- Comenta aquesta publicació () mencionant com a mínim a un amic/amiga que li agradi córrer.


Les condicions del sorteig són:


1. Per entrar al sorteig has de seguir les instruccions explicades més amunt, ja sigui a través de Facebook o Instagram.

2. El sorteig es celebrarà el dia 20 de febrer del 2017 i el mateix dia anunciarem els guanyadors que sortiran d’entre tots els participants a través de Facebook i Instagram.

3. Nomès els guanyadors podran disposar de les inscripcions gratuïtes i en cap cas les podran cedir a un altre esportista un cop inscrit.

4.- Un cop comuniquem els guanyadors, ens posarem en contacte amb ells per tal d’informar-los de com procedir per a obtenir la inscripció de forma totalment gratuïta.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada